Gebeurtenissen waar je nog steeds aan denkt 2#

Drie maanden geleden schreef ik 'Gebeurtenissen waar je nog steeds aan denkt' nummer 1. Vandaag vond ik het tijd voor een vervolg. Er zijn zo veel gebeurtenissen geweest tijdens mijn basis en middelbare schooltijd waar ik nog wel eens aan moet terug denken. In dit tweede deel komen heel erg veel middelbare school momenten naar voren. Ik heb op twee middelbare scholen gezeten. Eerst op de mavo (vmbo-t) en daarna nog twee jaar op de havo. 

  • In de tweede klas deed een klasgenoot een stinkbom in zijn tas en stak deze aan op de jongens-wc. De hele bovenverdieping van de school stonk hierdoor ongelofelijk. Mijn klasgenoot had dit dus zelf gedaan alleen vertelde hij dat niet aan de directeur. Toen moesten we als klas ineens allemaal nablijven totdat de dader zou bekennen. Uiteindelijk bekende mijn klasgenoot alles en moest iedereen er wel om lachen. 
  • Op het schoolplein hadden wij van die houten bankjes zonder rugleuning. Omdat ik op mijn vriendinnen moest wachten besloot ik dat ik daar wel met mijn been op kon steunen terwijl ik op mijn fiets zat. Dit lukte helaas niet helemaal. Mijn voet gleed achter het bankje en zo lag ik daar op het schoolplein met fiets en al in de bosjes.
  • Een meisje voor mij gleed met haar fiets uit over een bevroren waterplas. Ik was zo slim om ook over die waterplas heen te fietsen en viel dus ook om. 
  • Schoolgenoten die een anti-docenten pagina hadden gemaakt op Hyves. Waar je op een poll kon stemmen voor de stomste leraar. Natuurlijk kwam school daarachter en heel wat klasgenoten werden op het matje geroepen. 
  • Jaren geleden toen mijn broertje een jaar of 4 was had hij een trucje geleerd met zijn slipper die hij graag aan ons wilde laten zien. Het was de bedoeling dat hij de slipper uit zou schoppen, de lucht in, en dan op zou vangen. In plaats daarvan belande de slipper bij de buren op het dak, hahaha.

Heb jij ook nog een gebeurtenis waar je vaak aan denkt?

Share:

1 reacties