Gebeurtenissen waar je nog steeds aan denkt 1# • Tijdens de muziekles op school mochten we heel soms een instrument bespelen. Dit waren kleine instrumenten zoals een wood block, een triangel, trommels, sambaballen enzovoort. Iedereen wou altijd de triangel hebben en ik natuurlijk ook. Alleen kreeg ik altijd een wood block. Vreselijk. Toen heb ik een keer gezegd dat ik het wood block niet wou hebben want die kreeg ik altijd. Het hele jaar heb ik toen geen instrument meer gekregen van de meester omdat hij het maar stom vond dat ik dat wood block had afgewezen.

 • Ik heb mijn tafeldiploma nooit gehaald omdat ik de tafel van acht te langzaam opzegde volgens de juf. Al de andere tafels had ik al wel gehaald maar doordat ik te langzaam was met de tafel van 8 heb ik mijn diploma nooit gekregen.

 • Van diezelfde juf moeste we onder de douches tijdens de zwemles ook de tafels opzeggen. En wanneer je pech had en alle douches bezet waren moest je wachten. Wanneer je dan eindelijk onder de douche stond ging die juf aftellen en als je binnen zoveel seconden dan niet onder de douches vandaan was kreeg je straf.

 • Al de verschillende clubjes die we hebben gehad! Zo hadden we een keer het idee om een film te gaan maken en hebben we ook een echt script gemaakt. We hebben het script zelfs geoefend in het bos. De volgende dag zouden we het gaan filmen maar dat hebben we nooit gedaan. Toen hadden we al weer een andere club bedacht.

 • Een meisje in groep 1 mocht een kaartje maken omdat iemand jarig was. In plaats van het inkleuren van het plaatje op de voorkant van het kaartje at ze het kaartje op. Van de juf moest ze het half opgegeten kaartje inkleuren en hem zo maar aan de jarige voor wie ze hem maakte geven.

artikel credits: het ellegirlforum

Share:

3 reacties

 1. Oh jemig wat een bijzonder lijstje haha! Wat heeft het vroeger frustrerend voor jou moeten zijn om je tafeldiploma niet gehaald te hebben, kan me voorstellen dat je dat bijblijft haha! Leuk dat je dit lijstje hebt opgesteld! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blogpost, heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och jeetje, tafeldiploma's. Ik heb hem zelf 2 keer overnieuw moeten doen. Vastberaden om hem te halen! Heb daarentegen mijn veter-strik diploma nooit gehaald omdat ik "inks" heb leren strikken van mijn moeder. En omdat ik rechts ben is dat fout? :p

  Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen