5 donkere lipsticks voor de herfst


Zoals ik al in eerdere artikelen heb gezegd vind ik de herfst de perfecte tijd voor een donkere lip. Nu heb ik in mijn lipstick collectie een aantal mooie kleuren voor de herfst. Van subtiel naar erg donker, in lipstick en potloodvorm.

De subtiele overgangskleur van zomer naar de herfst is zeker MAC Plumful. De kleur is de meest subtiele donkere lip kleur van al de vijf kleuren die in dit artikel worden genoemd. De kleur is goed op te bouwen. Wil je super subtiel en een licht getinte lip dan is één laagje meer dan voldoende. Wil je toch dat je lippen er ietsje uitspringen dan kan je makkelijk meerdere lagen aanbrengen. Plumful is een 'pruim' kleurige lipstick.

Een bekende dieprode lipstick is de Rimmel Kate Moss in 107. De finish van deze lipstick is mat wat een fijne afwisseling is tussen de meer glanzende lipsticks. Deze lipstick ligt al een aantal jaar in de schappen maar is nog steeds ongelooflijk populair. Ik merk zelf dat de kleur lang blijft zitten. Na een hapje en een drankje hoef je hem niet gelijk bij te werken.

Van een vriendin kreeg ik de Rimmel Lasting Finish lipstick in de kleur Cutting Edge. De kleur is diep paars met een rode ondertoon. Toen ik hem voor de eerste keer aanbracht stond ik versteld van de kleurintensiteit. De lipstick is ongelofelijk goed dekkend, wat zeker een pluspunt is. Rimmel zegt zelf dat deze lipstick wel acht uur lang blijft zitten. Bij mij is dit helaas niet het geval. De kleur vervaagt en laat een soort van stain achter, die ook nog ontzettend mooi is. Bij stiften is dus niet nodig tenzij je de intense kleur mooier vindt.

Een lipstick keuze waarvoor je naar onze oosterburen toe moet is de P2 lipstick in de kleur Corso Como. De kleur is echt donkerrood. De hulzen van deze lipsticks zijn helaas wel veranderd. In plaats van zilver zijn de pure color lipsticks nu voorzien van een bruine huls. Hij zal dus iets moeilijker te vinden zijn. Maar neem ook zeker een kijkje bij de andere lipsticks van P2. Voor de herfst hebben ze ongelofelijk mooie kleuren. Ik heb meerdere kleuren en ben er altijd tevreden over. Plus ze zijn súper goedkoop. Voor €2,25 koop je al een lipstick van dit merk.

Ik hou van de Maybelline Color Drama potloden. De donkere lipkleur is toch echt wel Berry Much. Berry Much is een donkerpaarse/ bordeaux kleur die fantastisch gepigmenteerd is. De kleur is écht intens. Ik vind hem zelfs soms wel een beetje to much. De finish is niet helemaal mat. Er is zeker een glansje te vinden op je lippen wanneer je Berry Much hebt aangebracht. Wel blijft de kleur lang zitten en hoef je ze niet ieder uur bij te werken.

Share:

2 reacties

  1. Mooie gewaagde donkere kleuren, ik zou niet weten welke te kiezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit vind ik nou één van de leukere dingen van het najaar: een mooie dieppaarse of rode tint op je lippen. Die van Kate Moss lijkt me héél mooi. Ik vind die collectie van haar sowieso heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen