De wekelijkse recap: week 44


Het is weer tijd voor de wekelijkse recap. In de recap komt alles aan bod wat mij deze week is opgevallen, wat ik heb gedaan en wat ik ontzettend leuk vond. De afgelopen week was het weer een gewone week waarin ik weer druk aan de slag moest met mijn scriptie. De herfstvakantie is weer voorbij en iedereen hier in het noorden moet gewoon weer naar school. De herfstvakantie was super leuk. Ik ben naar Oldenburg geweest met vriendinnen en precies een week geleden genoot ik van een High Tea.

De High Tea was zeker mijn hoogtepunt van deze week. Het was ontzettend gezellig met mijn vriendinnen en we hebben leuk kunnen bijkletsen. Het was ook nog eens ontzettend lekker.Ik heb denk ik zo'n vijf koppen thee gedronken in twee uur tijd.

Favoriete film deze week was Pride & Prejudice. Een film die ik al meerdere keren heb bekeken maar waar ik gewoon weer even zin in had. Op Pinterest ben ik meteen gaan zoeken op mooie quotes uit de film. En ja, ik ben gewoon weer even obsessed.

In Oldenburg kocht ik bij de DM de Max Factor Miracle Match foundation in de kleur Light Ivory 40. De kleur is voor mijn bleke huidje licht genoeg. Score!

Favoriete YouTube filmpje komt deze week van The Line Up. Een kanaal van twee fashionable Zweedse meisjes. Julia, één van de meisjes, is naar Londen geweest en daar kwam een korte vlog van online. Ik vind hem zelf super mooi geedit en ik wil nu zelf ook weer naar Londen.

Ik luisterde deze week super vaak naar Ronan Keating met Life is a Rollercoaster. Een al wat ouder liedje. De live versie ervan is trouwens heel erg mooi!

En dan mijn favoriete tv moment. Ik heb een deel van de finale aflevering gekeken van Hollands Next Topmodel. Maar toen Lisa eruit ging ben ik weggezapt. Wie de winnaar zou worden was voor mij toen al ongelofelijk voorspelbaar. Mijn tv moment van de week gaat dan ook naar de aflevering van Awkward. Ik hou van Awkward en hoewel ik dit seizoen de afleveringen maar matig vond, vond ik het moment van Sadie en Matty in de limo over Jenna erg leuk.

Dit was dan alweer de wekelijkse recap van week 44. Tot volgende week!

Tags:

Share:

1 reacties