Het Garnier Duo


Garnier heeft, naar mijn mening, de fijnste micellaire reinigingswater en oog make-up remover van de drogisterijmerken. Voor mij is dit het ultieme duo om mijn make-up er af te halen. Beide producten vind ik beter dan andere soortgelijke producten van de bekende drogisterijmerken. Daarnaast heeft de Kruidvat ook altijd fijne 1+1 gratis acties op de producten van Garnier waardoor je ze lekker goedkoop kan inslaan.

Het Micellaire reiningswater

Garnier heeft verschillende soorten micellair reiningingswater, zelf gebruik ik de variant met de roze dop, speciaal voor de gevoelige huid. Ik vind sowieso de verpakking al erg fijn in gebruik. Mede ook doordat de fles lekker groot is. Er zit 400ml in en hierdoor hoef je niet meteen weer een nieuwe fles aan te schaffen naar een aantal keren gebruiken. In de micellaire reiniging zit geen parfum. Gelukkig! Deze reinigingswater van Garnier irriteert mijn huid helemaal niet, dat terwijl ik daar bij andere reiningswaters wel last van heb. 

Zelf vind ik de reiningswater prima werken voor gezichtsmake-up. Voor mijn oogmake-up, vaak waterproof, gebruik ik toch liever een speciale oog make-up remover.

De oog reiningslotion

De oog reinigingslotion gebruik ik altijd om mijn mascara er af te halen. Volgens de verpakking is deze reinigingslotion ook nog eens een keer verzorgend voor de wimpers. Score! Het fijne aan deze lotion is dat hij niet prikt. De verpakking is vrijwel hetzelfde als de micellaire reiningswater. Ik gebruik de oog reiningslotion vaak op een wattenschijfje. Het product zelf is vrij zuinig in gebruik. Met één flesje doe ik dan ook wel een aantal maanden.

Prijzen: De micellaire reinigingswater kost €6,99 en 
de oog reinigingslotion kost €5,59

#nonspon

Share:

0 reacties