Favoriete Vlogmas Vloggers


Wanneer je net als mij veel YouTubes volgt kom je ook niet meer om de Vlogmas video's heen. In deze zeven/acht dagen dat de video's druk geüpload worden heb ik een aantal vloggers waarvan ik echt alle Vlogmas videos van wil kijken. En een paar waarvan ik puur uit verveling eens een video van kijk. Vandaag deel ik mijn favorieten. Ik moet al wel toegeven dat ik bijna geen Nederlandse YouTubers volg. Niet met vlogmas en ook niet wanneer het geen december is. Mijn favorieten komen voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk.

Nederlandse Vloggers

Zoals ik zei, ik volg bijna geen Nederlandse Vloggers. Ik volg er maar één. En dat is Bonnie van Boncolor. Bonnie is 23 jaar en woont in Rotterdam samen met haar vriend. Elke dag plaatst ze al een video om 7 uur s'ochtends. Iets wat ik zelf ontzettend fijn vind omdat er zoveel vloggers zijn die pas s'avonds een video uploaden. Elke ochtend bekijk ik haar vlog in bed en ik vind het echt fijn wakker worden zo.

Engelse Vloggers

Kate la Vie is van de Engelse Vloggers die ik volg mijn favoriet. Ze komt uit Schotland en heeft dan ook een Schots accent. Ik vind het leuk klinken! Daarnaast heeft zij een hele mooie stijl qua inrichten van woningen en is kwaliteit van haar blog ook geweldig. Ik vind haar vlogmas video's leuk omdat het niet te overdreven veel kerstkerstkerst! is. Want andere vloggers wel heel duidelijk hebben.

Tanya Burr vind ik ook erg leuk om te volgen tijdens Vlogmas. Zij heeft in mijn ogen een prima evenwicht tussen thuis vloggen en buiten vloggen. Je ziet veel van haar man Jim en hun hondje Martha maar ook van de dingen die ze buitenshuis doet zoals het kopen van een kerstboom bij een kerstbomenteler en events. 

ICovetThee en HelloOctoberXO plaats ik onder dezelfde categorie altijd omdat het ook twee vriendinnen zijn. Beide plaatsten ze ook niet elke dag een video maar twee keer in de week. Daarnaast doen ze ook aan HollyJollyColabmas en plaatsen ze daarvoor ook nog twee video's in de week. Op zondag komt er een gewone video online op beide kanalen. Al met al plaatsen ze alle twee in de maand december veel video's. 

Lily Pebbles volg ik al jaren en ik ben haar gezeur in video's dan ook wel gewend. Hahaha, ja, ze kan er echt wat van. Desondanks ben ik nooit gestopt met het kijken van haar video's. Je raakt er nu eenmaal aan gewend. Dit jaar woont ze voor het eerst samen met haar vriend in plaats van samen met hem bij haar ouders. Ik vind dat haar video's een fijne lengte hebben. Ze zijn niet super lang, dus geen half uur maar ook geen vijf minuten. Ook vind ik dat zij net zoals Tanya een fijne afwisseling van binnen en buiten heeft. 

Zoella is én aan het vloggen en plaatst elke dag op haar main channel een video in het kader van 24 Days of Zoella. Haar vlogs vind ik tot nu toe een beetje saai. Ze zijn erg lang en er gebeurt vrij weinig. Zoe is voornamelijk in huis te vinden en doet niet super veel bijzonders. Haar main channel video's vind ik daarom ook een stuk leuker om te bekijken. Deze variëren tot nu toe van christmas sweater hauls tot bak video's. 


Ik ben benieuwd naar welke vloggers jij allemaal kijkt, wie zijn op dit moment jouw favorieten?
⭐️

Share:

0 reacties