Wibra Home Accessoires


Wanneer ik in de stad ben loop ik altijd de Wibra voorbij. Ik kan me de laatste keer dat ik een stap in de winkel heb gezet niet eens meer herinneren. De winkel spreekt me gewoon niet aan wanneer ik er langs loop. Iets wat best jammer is want de Wibra heeft best leuke producten. Hier kwam ik achter nadat mijn zusje mij verjaardagscadeaus had gegeven en opbiechtte dat ze alles bij de Wibra had gekocht. Ik was verbaasd, de spulletjes die ze mij had gegeven zijn best leuk!

Wat ik van haar kreeg zijn twee waxinelichthouders in de vorm van huisjes en een schilderijtje. De waxinelichthouders vind ik zelf súper leuk. Ik brand maar al te graag kaarsjes dus deze leuke huisjes waren voor mij het perfecte cadeau. Een voordeel vind ik dat het alleen aan de voorkant huisjes zijn. Hierdoor is het makkelijker om de kaarsjes aan te steken en ook om ze weer uit te blazen. De kleur is natuurlijk zwart met aan de achterkant rosé goud wat weer erg on trend is.

Het schilderijtje is ietsje minder mijn ding om de kleur. Ik hou meer van monochrome kleuren, basic zwart en wit. Hou je van kleur dan is dit misschien wel een perfect schilderijtje voor jouw. Doordat de Wibra ongelofelijk budgetproof is, is het perfect voor mensen met een klein budget. Wanneer je verschillende lijstjes en schilderijtjes combineert heeft een kamer meteen een andere uitstraling. Daarnaast is dit schilderijtje een leuke manier om wat kleur in je interieur toe te voegen. Ook al houd je net zoals mij meer van een monochrome stijl.

De prijs van het schilderijtje is ongeveer €3,-  en de prijs van de waxinelichthoudertjes €1,50.

Tags:

Share:

1 reacties

  1. Leuke spulletjes! Ik loop de Wibra ook altijd voorbij maar zal nu eens binnenlopen als ik weer langs loop.

    BeantwoordenVerwijderen