Favoriete herfst accessoiresBrrrr! Ik vind het nu echt wel weer koud worden. En dat terwijl de zomer nog niet eens zo lang geleden is. Mijn herfst/winteraccessoires draag ik zelf al weer! Deze week kocht ik in Oldenburg weer een fantastische herfstaccessoire die ik zeker veel ga dragen de komende koudere maanden.

De Hoed

Ik begin gelijk bij mijn nieuwste herfstaccessoire. Een donkerrode wollen hoed van The Sting. Ik vond hem dinsdag in de opheffingsuitverkoop in het filiaal in Oldenburg. Hierdoor kreeg ik de hoed mee voor de helft van de prijs, in plaats van €25 was hij nu maar €12,50. Voor mij een reden om hem mee te nemen. Ik had ook nog geluk. Het was de laatste die er was! De hoed is een perfecte kleurige accessoire, ik draag namelijk voornamelijk monochrome kleuren. Hoewel ik hiervoor niet zo into hoeden was vind ik ze nu fantastisch. Ik zoek nu dagelijks online naar leuke hoeden in verschillende kleuren.

De grote warme sjaal

Wanneer het weer kouder wordt draag ik het liefst een lekkere warme sjaal. Voor mijn verjaardag eind september heb ik een heerlijke warme sjaal van de Zara gekregen. Ik ben er ongelofelijk blij mee. De sjaal is vierkant en hierdoor kan je hem op allerlei verschillende manieren dragen. Je kan hem zelfs als mini dekentje gebruiken wanneer je het koud krijgt in de bus of de trein. Mocht je op zoek zijn naar een sjaal voor de winter neem dan zéker een kijkje bij de Zara. De collectie van deze winter is weer super. 

Leren handschoenen

Al een aantal jaar gebruik ik leren handschoenen van de Hema. Ik vind ze zelf top. Hoewel ze wel heel erg klein vallen. Pas ze zeker in de winkel. En wanneer je ze online besteld neem dan een maatje groter dan dat je ze normaal zou nemen. Voor de winter zou ik zeker een dikker paar willen, maar voor nu, in de herfst zijn deze handschoenen prima. 

Donkere nagels én lippen

Nu het weer herfst is draag ik vaker een donkere lipstick en donkere nagellak. In een blogpost heb ik al eens mijn favoriete donkere lipsticks gedeeld. Voor de nagels vind ik nu vooral donkerrood en donkergrijs erg mooi. Mijn twee favorieten zijn van Rimmel. De donkerrode Rita Ora kleur heb ik al een jaar, deze zal nu denk ik niet meer te verkrijgen zijn. De donker grijze kleur (805 Foggy London) heb ik sinds september, die moet dus nog wel te vinden zijn. Share:

0 reacties